Buruk Ortaokulu

Telefon : 0 322 391 70 90
WEB https://burukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BURUK CUMHURİYET MAH. 4111 SK. BURUK ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 20A SARIÇAM / ADANA
VİZYON : Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak: Profesyonel yönetim, İnsan Kaynaklarını etkili ve verimli kullanma, Eğitim – öğretim alanında araştırma ve geliştirme, Kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
MİSYON : Toplumumuzun değerleri ile örtüşen ,güçlü kurum kültürümüzle ;profesyonel yönetim anlayışını, mutluluğu esas alan , çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim- öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Birinci Öğretim (Ortaokul) 07:20 - 13:00 İkinci Öğretim (İlkokul) 13:10 - 18:00
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : Şehir Hatları Halk Otobüsü (19/A Buruk Beldesi)
Yerleşim Yeri : Cumhuriyet Mah.21Sk. No:70 Sarıçam/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezinde bulunup İl Merkezine uzaklığımız 18 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :